Fra vår Instagram

 Sommersalget har startet !! #velocityoslo #specialized #landevei #terreng #sykkel #sykling #sykkelglede #sommersalg  En heldig kunde som fått æren å cruise rundt på denne S-Works Levo i sommer. Hvem mer hadde likt denne stilige elektriske stisykkelen ?  #innovateordie #levo #sworks #specializedbikes #ebike #velocityoslo #terrengsykkel #specializedlevo
 Epic day with an Epic bike  #velocityoslo #specializedepic #sworksepic #sworks #epicbike #terrengsykkel #specializedbikes #utpåturaldrisur #liveterbestute #fromwhereiride #Repost @charl1emarsden with @get_repost ・・・ What an epic week! #furusjøenrundtrittet #furusjøenrundt #specializedepic #velocity_oslo  #Repost @teiturhafthorsson with @get_repost ・・・ That kind of day... #happy #iamspecialized #liveterbestute #velocityoslo #levo #ebike #terrengsykkel #specializedlevo
 En Happy customer i Franske Verdon med sin ”Black Beauty”  Eller som Anette sier: ”Je er gær færnegd, ” #velocityoslo #specializedsworks #sworkstarmacdisc #fromwhereiride #sykkelglede #landevei #iamspecialized #whatsworthit #liveterbestute  Vi har 1stk av den populære Turbo Levo og 2stk Turbo Comp Levo i bestilling i str Large. Kontakt oss for å sikre deg din el-sykkel før sommeren. Pris 48399kr resp 61799kr #velocityoslo #levo #ebike #specializedlevo #terrengsykkel #turbolevo
 En rask sykkel og raske briller så er sommeren i boks  Takk for tilliten og masse lykke til Knut !! #velocityoslo #specializedtarmac : : : : #iamspecialized #landevei #landeveisykkel #sykkelglede #liveterbestute #raskebriller #sworks #sworkstarmacsl6 #specializedbikes #sworkstarmac  Vi ønsker en riktig god påske til alle våre kunder ☀️‍♂️ #velocityoslo #liveterbestute #påske #påskeferie #landevei #terrengsykkel

På nett med VeloCity Oslo

 aug, 30 - 2014   Nyheter

Vi er stolte av å få presentere vår nye webside!

Den er ment å være et oppslagsverk for viktig informasjon, et samlested for spennende nyheter, en inspirasjonskilde for ekte sykkelglede og et knutepunkt for de andre profilene vi har rundtom på nett;


Proudly powered by Wordpress and Flatty, customized by CC Data